Testimoniale

"Dupa cateva experiente neplacute, am avut norocul sa aflu de dumneavoastra. Totul a fost la superlativ, iar copiii au fost foarte incantati de Mickey si Minnie."

Emilia, TurboTequila

"Prajiturile au fost foarte gustoase. Am fost placut impresionata de rezultatul final, de promptitudinea cu care am fost contactata si de faptul ca a fost foarte putina birocratie pentru rezervare.  "

Roxana, Taverna Fierarilor

"Totul a fost deosebit. Ma bucur ca am ales aranjamentele cu pene de strut, prefer aceste aranjamente din pene decat cele din flori."

Carmen, Royal Palace

"Multumim frumos pentru colaborare si pentru fruit bar-ul de aseara, de la lansarea filmului KONG. A aratat totul foarte bine si toti invitatii au degustat cu placere din toate sortimentele trimise."

Mariana, Grand Cinema Baneasa Shopping City

"Toate prajiturile au fost excelente, insa cupcakes-urile mi-au placut in mod deosebit. O sa colaboram si pe viitor atat pentru candy bar, cat si pentru alte servicii"

Gabriela, Daimon

"Foarte multumita de cum a fost prestat serviciul. Mascotele s-au ocupat foarte mult de copii, iar acestia s-au distrat enorm."

Cristina, BarBQ

"Mi-a placut foarte mult culoarea luminilor, dispozitivele au fost de calitate. Personal serios, punctual si descurcaret."

Diana, Sky Grand Ballroom

"Va multumesc foarte mult! Cromatica a fost exact asa cum mi-am dorit. Candy bar-ul a fost montat cu 30 minute inainte de ora de incepere, iar totul a fost foarte proaspat. "

Laura, Premier Palace Hotel

Recomandari Royal Mariage

testimoniale royal mariage
pareri royal mariage
testimoniale royal mariage
testimoniale royal mariage
pareri royal mariage
pareri royal mariage
pareri royal mariage