Cum comand / Intrebari frecvente

Cum se rezerva serviciile

Pentru rezervarea serviciilor se achita o plata partiala de minim 30% din valoarea totala a comenzii.

Ce modalitati de plata exista pentru plata partiala

Plata partiala se poate achita prin transfer bancar sau depunere cash la banca Transilvania si veti primi prin e-mail contractul si factura fiscala.

 La o eventuala intalnire va veni persoana cu care am discutat telefonic?

Personalul care se ocupa de consiliere telefonica isi desfasoara activitatea doar la birou. La o eventuala inalnire, va veni unul dintre colegii care se ocupa de partea de contractare.

Trebuie comandat meniu suplimentar pentru personalul dvs?

Exista servicii precum Fantana de ciocolata, care presupun si prezenta personalului nostru la eveniment pe durata serviciului. Nu trebuie insa comandat meniu suplimentar pentru personalul nostru.

Cand se achita diferenta de plata 

Diferenta de plata poate fi achitata la eveniment sau daca doriti sa nu aveti grija banilor in ziua evenimentului, se poate achita cu cateva zile in avans, prin banca, astfel incat sa avem confirmarea platii cu 1-2 zile inainte de eveniment.

Se pot stabilit intalniri si pentru prezentarea anumitor servicii?

Da, iar aceste inalniri se stabilesc de regula pentru prezentari de servicii precum Aranjamente din pene de strut sau Decoratiuni salon (fete de masa, huse scaune etc). De preferat ca intalnirile pentru prezentari fete de masa/huse scaune sa aiba loc chiar la localul in care veti organiza evenimentul, pentru a proba modul in care acestea se potrivesc pe mese/scaune.

In ce localitati puteti onora evenimente?

Putem onora evenimente in orice localitate din Romania, indiferent de distanta. Pentru evenimentele din afara Bucurestiului se achita un cost de deplasare (1 leu km/dus-intors potrivit distantei fata de Bucuresti). Putem onora evenimente fara cost de deplasare si in Craiova, insa doar pentru anumite servicii (ex: porumbei albi, fum greu, aranjamente flori, pene de strut, candy bar, fantana de ciocolata si altele)

Alege pagina serviciului pe care ti-l doresti: