Cum comand / Intrebari frecvente

Cum comand marturii nunta / marturii botez?

Va rugam sa verificati disponibilitatea prin intermediul formularului prezent in site. In scurt timp, veti fi contactat de catre un operator pentru a va confirma/ infirma disponibilitatea serviciului ales.

Daca modelul este disponibil, o sa primiti pe e-mail detaliile necesare pentru plasarea comenzii. Odata cu furnizarea datelor necesare va rugam sa ne confirmati si comanda prin e-mail.

Ce modalitati de plata exista?

Pentru comenzi mai mici de 1000 lei se achita Ramburs, la primirea coletului.

Pentru comenzi mai mari de 1000 lei este necesara achitarea unui avans de 30% din valoarea totala comenzii iar diferenta se achita Ramburs, la primirea coletului.

Pentru comenzile care presupun achitarea unui avans, va rugam sa efectuati plata in cel mai scurt timp pentru a evita riscul ca modelul dorit sa devina indisponibil. De asemenea, va rugam sa ne trimiteti si dovada platii pe e-mail.

 

Executarea comenzii

Dupa confirmarea comenzii, durata de pregatire a comenzii este de aproximativ 1-2 zile.

Livrarea comenzii

Comanda dumneavoastra de marturii va fi expediata prin Fan Courier, liderul de piata in domeniul serviciilor de curierat din Romania si va ajunge la dumneavoastra in aproximativ 24-48 ore. Efectuam livrari in toata tara.

Livrarea valoreaza 25 lei pentru localitatile unde exista puncte de lucru Fan Courier. Pentru localitatile limitrofe se mai adauga 1,50 lei/km exteriori.

Alege pagina serviciului pe care ti-l doresti: