Cum comand / Intrebari frecvente

Cum comand invitatii nunta/invitatii botez/plicuri bani?

Dupa alegerea modelului dorit va rugam sa verificati disponibilitatea prin intermediul formularului prezent in site. In scurt timp, veti fi contactat de catre un operator pentru a va confirma/ infirma disponibilitatea modelului ales.

Daca modelul este disponibil, o sa primiti pe e-mail detaliile necesare pentru plasarea comenzii. Odata cu furnizarea datelor necesare va rugam sa ne confirmati si comanda prin e-mail.

Ce modalitati de plata exista?

Pentru comenzi mai mici de 1000 lei se achita Ramburs, la primirea coletului.

Pentru comenzi mai mari de 1000 lei este necesara achitarea unui avans de 30% din valoarea totala comenzii iar diferenta se achita Ramburs, la primirea coletului.

Pentru comenzile care presupun achitarea unui avans, va rugam sa efectuati plata in cel mai scurt timp pentru a evita riscul ca modelul dorit sa devina indisponibil. De asemenea, va rugam sa ne trimiteti si dovada platii pe e-mail.

Tiparirea si asamblarea

Pretul afisat pe site nu include tiparirea si asamblarea. Acestea sunt servicii suplimentare si valoreaza:

Imprimare: 0,49 lei/bucata (alb-negru) sau 0.69 lei/bucata (color);

Asamblare : 0.45 lei/bucata - 2.00 lei/bucata.

Va rugam sa ne trimiteti textul care doriti sa apara pe invitatii in format editabil si cu/fara diacritice in functie de cum doriti sa apara pe invitatie.

Trimiterea textului in format needitabil presupune achitarea unui cost de doar 5 lei.

Confirmarea machetei grafice

In termen de aproximativ 3 zile lucratoare, veti primi pe e-mail macheta grafica (invitatia cu textul ales de dumneavoastra in format digital). Va rugam sa verificati corectitudinea textului si sa va exprimati acordul de tiparire (Bun de tipar) pentru a putea introduce comanda in lucru.

Se accepta modificarea machetei grafice de maxim 2 ori, modificarile ulterioare fiind taxate suplimentar 2,00 lei/modificare.

Prin exprimarea acordului de tiparire, va asumati intreaga responsabilitate pentru eventuale erori sesizate ulterior.

In functie de setarile fiecarui monitor, pot aparea eventuale diferente de nuanta intre imaginea afisata pe monitor si varianta tiparita.

Pentru realizarea machetei grafice intr-o limba straina se achita un cost suplimentar de 20 lei.

Executarea comenzii

Dupa confirmarea machetei grafice, comanda va fi gata in aproximativ 24-48 ore.

Livrarea comenzii

Comanda dumneavoastra de invitatii va fi expediata prin Fan Courier, liderul de piata in domeniul serviciilor de curierat din Romania si va ajunge la dumneavoastra in aproximativ 24-48 ore.

Livrarea valoreaza 25 lei pentru localitatile unde exista puncte de lucru Fan Courier. Pentru localitatile limitrofe se mai adauga 1,50 lei/km exteriori.

Alege pagina serviciului pe care ti-l doresti: